Dela med andra

Västerås stad söker dig som snart är förskollärare!

Publicerad 2017-11-02


Hej du som snart är färdig förskollärare!
Vi vet att vi på Västerås stad kan ge dig den bästa starten i din nya roll som förskollärare.


Arbetsuppgifter
Som nyutexaminerad erbjuder vi dig alltid ett introduktionsår med stöd från en mentor vilket ger dig en trygg start i våra förskolor. Alla medarbetare i våra förskolor får också utbildning i vägledande samtal, ICDP. I framtiden när du är trygg och erfaren i rollen som förskollärare finns möjlighet att delta i aspirantprogrammet eller i vår interna traineeutbildning.
Vår värdegrund bygger på respekt, engagemang och samverkan och genomsyrar hela vår verksamhet och det pedagogiska uppdraget. Vår målsättning är att varje avdelning ska bestå av två förskollärare och en barnskötare. Vi tror på ett nära ledarskap och arbetar för en god arbetsmiljö som ska vara hållbar över tid.
Våra verksamheter har arbetat hårt för att stärka arbetet med digital dokumentation och reflektion. Idag har vi en förskola där digitalisering är en del av den ordinarie verksamheten. För detta arbete har vi tilldelats Guldtrappan 2017 vilket vi är mycket stolta över.
Vi är en väl utvecklad organisation gällande stöd och vägledning och har bland annat tillgång till pedagogista, logoped, specialpedagog och IKT-coach.
Vi har erfarna förskollärare men vi behöver också dig, som kommer direkt från skolan med nya tankar och kunskaper för en balanserad modern förskola.
Vi erbjuder dig ett brett och meningsfullt arbete med mycket glädje där du gör skillnad. Vi vill tillsammans med dig bygga framtiden. En förskola för alla på lika villkor!


Kvalifikationer
Vi söker dig som är förskollärare eller som inom de närmaste månaderna tar din examen.

Just nu har vi lediga tjänster inom flera enheter.


Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktperson
Carolina Carlmatz
carolina.carlmatz@vasteras.se
021-39 16 20

Jobbansökan
Du söker tjänsten via vår hemsida
recruit.visma.com


Tillbaka
  Arbetsgivare
Västerås stad

Antal platser
20 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2017-12-03

Tidsperiod
Tillsvidare

Länkar
www.vasteras.se


Bookmark and Share