Dela med andra

Produktionstekniker på heltid sökes!

Publicerad 2017-09-28


Till vår kund söker vi nu efter en produktionstekniker med ett driv att ständigt utveckla och utvecklas!

Vår kund är en mekanisk verkstad med ca 60 anställda, där kundfokus och kvalitet är ledord. Företaget har över 60 år i branschen och är nu inne i ett expansivt skede.

Du blir direkt anställd hos vår kund och kommer att vara länken mellan order och produktion vilket innebär att du kommer att arbeta med att bereda produkterna och samtidigt vara ett stöd i produktionen. Arbetet sker i en föränderlig miljö med stundtals högt tempo. Rollen ställer krav på att du har förmågan att omprioritera med kort varsel och att du trivs med att ha stor möjlighet att påverka verksamheten.


Arbetsuppgifter
• Beredning av nya produkter.
• Behandling och initiering av ändringsordrar och uppdatering av produktstrukturer
• Strukturberedning och analyser i våra affärssystem.
• Delprojektledaransvar i projekt som berör produktberedning
• Följa upp och uppdatera checklistor för vår maskinpark
• Sprida information vid produktförändringar
• Offerthantering

Kvalifikationer
Vi ser att du har en god erfarenhet inom metallbearbetning/montering samt produktionstekniska frågor, gärna verkstadsvana och utbildning/kunskaper om skärande bearbetning, montering, samt mekaniskt styrda maskiner. Viktigt att du trivs i en flexibel miljö och att arbeta med ständiga förbättringar för en framtid med ökad produktivitet. Du kommer även att jobba med att driva mindre tekniska projekt. Erfarenhet från att arbeta i MPS är önskvärd, erfarenhet från Monitor är mycket meriterande. Din kommunikationsförmåga i svenska och engelska är mycket god, såväl tal som skrift och du har goda kunskaper i Officepaketet.

För att lyckas i rollen som produktionstekniker krävs en god samarbetsförmåga och bra kommunikativa egenskaper då du har många interna och externa kontakter och du trivs med att arbeta kundfokuserat. I ditt arbete är du noggrann och du har förmågan att samarbeta med andra samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt. Du tänker och agerar strategiskt och driver med mod utvecklingen framåt i vår organisation.


Kontaktperson
Mina Franklin
mina.franklin@arenapersonal.com
0708644742

Jobbansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!

Arena Personal är specialister på bemanning och rekrytering. Företaget startades 1994 och är en av de mest erfarna aktörerna på den svenska marknaden.
Arena Personal ingår i Arenakoncernen tillsammans med Arbetslivsresurs, Impact och WorldClass.
Arenakoncernen är en komplett specialist i personalfrågor. och alla koncernens bolag arbetar med att långsiktigt stärka organisationer, grupper och individer och har kontor i Sverige och Norge.


mina.franklin@arenapersonal.com
arenapersonal.com


Tillbaka
  Arbetsgivare
Arena personal

Antal platser
1 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2017-10-27

Tidsperiod
heltid

Länkar
Ansök här!


Bookmark and Share