Dela med andra

Produktionsplanerare som brinner för teknik och logistik sökes!

Publicerad 2017-09-28


Om tjänsten
Brinner du för logistik och vill arbeta på ett företag i toppklass gällande teknik, tillverkning och kvalitet? Arbetar du som operatör och vill ta nästa steg i karriären? Då kanske det är dig vi söker!

Vi söker nu en driven produktionsplanerare till kund i Eskilstuna! Uppdraget är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av kunden.

Om verksamheten
Kunden är ett modernt företag inom plåtbearbetning och montering som genom ett nära och personligt samarbete skräddarsyr lösningar för varje kunds specifika krav och förväntningar.
Företagets vision är att alltid ligga i framkant gällande teknik, kvalitet, arbetsmiljö och logistik samt att vara en leverantör i toppklass gällande tillverkning och montering till kunder som förespråkar stor kompetens och personligt bemötande. Produkterna tillverkas på ett rationellt sätt i en modern fabrik av kunniga medarbetare.

Låter tjänsten intressant för dig?
Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
I rollen som produktionsplanerare stöttar du produktionschefen i arbetet med samordning och planering för utvalda produktionsavsnitt. Du kommer att ansvara för att ta in leveransplaner samt lansera och bevaka tillverknings- och inköpsorderförslag av produktionsartiklar. Den största delen av arbetstiden kommer ägnas åt att planera och styra produktion så att tid och resurser används på ett så säkert och effektivt sätt som möjligt

I ditt ansvarsområde ingår bedömning av produktkvalitet, meddela produktionschefen om avvikelser som kan komma att påverka leveransprecisioner samt stoppa produktion vid befarad miljöskada/olycka. I rollen kommer du även att delta i dagliga produktionsstyrningsmöten.

Tillsammans med operatörerna kommer du kontinuerligt att leda inventeringar av lagernivåer och verktygsstatus. Du ansvarar för att fördela ut arbetsuppgifter på de olika avdelningarna och hålla en god ordning på arbetsplatsen. Som produktionsplanerare ansvarar du också för att ta fram beläggningsgrad och uppföljningsunderlag (för LG och infotavlor).
Vid arbetsbrist eller behov av prioritering är det viktigt att du står till arbetsledningens förfogande för arbete, utbildning eller upplärning på andra befattningar inom företaget.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och logistik, som vill ta nästa kliv i karriären och utvecklas.

Du behöver ha en verkstadsteknisk utbildning på gymnasienivå, alternativt arbetslivserfarenhet av arbete från liknande industrijobb, t.ex. som operatör. Du behöver även ha erfarenhet av arbete via monitor och trivs med fokus på den dagliga produktionsstyrningen.

Det är starkt meriterande om du har en högskoleutbildning inom produktion och/eller logistik samt om du tidigare arbetat som projekt- eller arbetsledare.

Du är förtroendeingivande och har lätt för att bemöta olika typer av människor. Du är noggrann och driven i ditt arbete och har ett starkt ansvarskännande inför dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du kan ta snabba beslut om problem uppstår. Du är en lagledare som visar vägen och som gärna tar helhetsansvaret.Kontaktperson
Mina Franklin
mina.franklin@arenapersonal.com
0708644742

Jobbansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka extern länk/webbplats.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!

mina.franklin@arenapersonal.com
arenapersonal.com


Tillbaka
  Arbetsgivare
Arena personal

Antal platser
1 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2017-10-27

Tidsperiod
heltid

Länkar
Ansök här!


Bookmark and Share