Dela med andra

Västerås basket söker webmaster (Ideellt uppdrag)

Publicerad 2017-08-24


Västerås basket bildades 1989. I dagsläget är vi 220 medlemmar och har tio ungdomslag, två seniorlag och ett Oldboys lag. Vårt damlag spelar i Basketettan vilket är landets näst högsta serie och herrlaget spelar i Division 2. I vår värdegrund ingår bland annat att alla barn och ungdomar som vill ska få vara med och utvecklas samt att individens utveckling är viktigare än lagets resultat.
Västerås Basket är en ideell förening och i stort sett alla våra ungdomslag tränas av föräldrar och äldre spelare.


Arbetsuppgifter
vi söker omgående en eldsjäl som kan tänka sig att jobba ideellt som webmaster i Västerås Basket.

Vad ska man göra?
Uppdraget är att ansvara och sköta vår hemsida på laget.se och Västerås Baskets sidor på sociala medier (f n Facebook och Instagram). Du kommer även vara en kanal och ett stöd till respektive lag för att bistå med din kunskap, tips och idéer hur dem kan utveckla sin sida på laget.se. Givetvis finns det support och stöd för att komma igång och längs med på vägen.

Du kommer även att ingå i en av våra nystartade fokusgrupper, där vi bland annat arbetar med arrangemang, kommunikation och skapar en aktivitetsplan för året. Du kommer till din hjälp att ha kontaktpersoner i styrelsen/fokusgruppen att bolla med och stämma av löpande om aktiviteter och information vi vill få ut i föreningen.

Hur mycket jobb är det?
Det är lite upp till dig själv. I fokusgruppen lägger ni en plan, skapar upplägg och arbetar sedan efter den så det kan skötas mellan varven. Respektive lag sköter ”sin egna sida” på laget.se medan du sköter den samlade för föreningen och håller i våra inlägg i sociala medier.

Kvalifikationer
Har du ett basketintresse, är öppen, lite medieintresserad och känner att du vill hjälpa till att utveckla föreningen, så kommer det här bli hur bra som helst.

Kontaktperson
Robert Bjarnefeldt
robert@vasterasbasket.se
0709-932233

Jobbansökan
Vid intresse vänligen kontakta:
Robert Bjarnefeldt
Vice ordförande Västerås Basket
0709-932233
robert@vasterasbasket.se
robert@vasterasbasket.se
www.vasterasbasket.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Västerås basket

Antal platser
1 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2017-11-22Bookmark and Share