Dela med andra

Förskollärare till Eskilstunas förskolor

Publicerad 2017-08-22


Är du utbildad förskollärare eller studerar du sista terminen på förskollärarprogrammet? Då vill vi att du söker till våra förskolor! Har du önskan om att arbeta på en liten eller stor förskola? Vill du jobba på landsbygden eller kanske mer centralt? Har du bara lust och engagemang har vi en förskola för dig!

Det här är en samlad annons för våra förskollärartjänster inom Eskilstuna kommun. Din ansökan kommer att matchas mot de förskolor som just nu har lediga tjänster. Vi kommer i denna rekrytering att uppdatera annonsen var sjunde vecka och därefter publicera den på nytt. På så vis är det lättare för dig att söka till oss eller tipsa andra om att vi nästan alltid har en annons ute. Din ansökan är viktig för oss och för att få en smidig och snabb rekryteringsprocess kommer vi att bearbeta ansökningar löpande.

Våra förskolor finns lokaliserad på flera olika platser, både i och utanför centrala Eskilstuna.
Vill du veta mer om våra förskolor får du gärna ringa oss!

Gemensamt för våra förskolor är att vi arbetar med kreativa och estetiska lärprocesser där varje barn ska få möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar i en lustfylld, utmanande och lärande miljö. Värdegrundsarbete är viktigt och vi arbetar utifrån ett förhållningssätt som grundar sig i människors olika uppfattningar och levnadssätt. Vi värdesätter ett nära samarbete med vårdnadshavare och förväntar oss att du gör detsamma.Arbetsuppgifter
Hos oss har du en ledande roll där du planerar, genomför och utvecklar det pedagogiska arbetet på förskolan. Pedagogisk observation, reflektion och dokumentation är en del i ditt dagliga arbete vilket ska leda till att synliggöra barnens olika lärprocesser och utveckling.

Du kommer arbeta tillsammans med andra förskollärare och barnskötare. Arbetet styrs utifrån barnens behov vilket i sin tur skapar verksamhetens innehåll och gruppsammansättning. Både den inre och yttre miljön ska erbjuda våra barn mötesplatser för dialog, kreativitet, lärande och samspel. Vi erbjuder dig arbetskläder och fria pedagogiska måltider. Är du nyexaminerad förskollärare erbjuder vi dig en erfaren mentor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning med behörighet att undervisa i förskolan eller dig som studerar sista terminen på förskollärarprogrammet. Vi vill gärna att du har aktuell erfarenhet av att arbeta inom förskola. Det kan antingen vara via tidigare anställningar eller VFU inom din utbildning. Önskvärt är också att du har erfarenhet av att arbeta utifrån aktuell gällande läroplan.

Det är viktigt att du är en trygg person med ett förhållningssätt som stämmer överens med förskolans värdegrund. Vi förväntar oss att du har en öppenhet inför mötet med barn och vuxna med olika bakgrund och förutsättningar. Vi söker dig som är en pedagogisk ledare och med en vilja att ständigt utvecklas för att kunna utmana barnens lärande. Det är ett krav att du kan utrycka dig mycket väl i svenska i både i tal och skrift. Då IT i form av pedagogiska verktyg som lärplattor eller liknande, är naturliga inslag i arbetet, önskar vi att du har grundläggande IT kunskaper.

Kontaktperson
Lisa Holmström, rekryteringskonsult
lisa.holmstrom@eskilstuna.se
016- 710 50 08

Jobbansökan
Ansök via vår webblänk
www.offentligajobb.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Eskilstuna kommun

Antal platser
18 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2017-09-29

Tidsperiod
heltid

Länkar
Ansök via vår webblä
Läs mer om våra förs


Bookmark and Share