Dela med andra

Kommunikatör digital och social media

Publicerad 2017-08-21


Watt&Veke AB formger belysning där vi uttolkar samtidens trender inom design och inredning. Vi vill att människor och miljöer ska ha en god belysning med en form som möter krav på stil, trend och kvalitet. Det är vårt bidrag för att fler ska kunna ha ett vackrare hem.

Företag har sin bas i den historiska lampstaden Eskilstuna. Företaget grundades 1998 av Monika Lindström med ambitionen att just låta människor och miljöer komma i stämning genom en autentisk belysning som ger mer än den rena funktionen ljus.
Watt&Veke tar sig an den kreativa uppgiften att balansera inspiration och innovation med teknik och tillverkning. Allt för att skapa belysning som både har ett eget designmässigt värde OCH är tillgänglig för många människor och miljöer.
Arbetsuppgifter
Kommunikatör digital och social media
Vi söker en person som är kommunikatör med specialistområde sociala medier och erfarenhet av digital marknadsföring. Är du målmedveten och entreprenörsdriven? Slår ditt hjärta lite extra för inredning? Välkommen till oss på Watt&Veke!

Om tjänsten
Som Digital och social media koordinator på Watt&Veke arbetar du med digital marknadsföring av vårt varumärke! Målet är att öka vår målgrupps engagemang, stärka varumärket och i slutänden öka försäljningen. I ditt arbete ingår att sätta och följa upp mål, utveckla vår närvaro i digitala kanaler och genomföra digitala aktiviteter. Du säkerställer att vårt innehåll och utförande är relevant för målgruppen, och vi ser gärna att du kommer med nya idéer och initiativ!
Vidare kommer du att ansvara för vår nya webbshop och hemsida. Detta innebär att konstant optimera produkterbjudandet till kunden genom att publicera och placera produkterna i e-handeln på ett sådant sätt att de blir relevanta för kunden och ökar sannolikheten till köp.
Analysera försäljningen och baserat på resultaten optimera erbjudandena.
Säkerställa att kunden kan söka, hitta och välja produkter på ett enkelt sätt. Genom din analys bidrar du till utvecklingen av e-handeln.
Vi arbetar globalt men huvudfokus är den nordiska marknaden.
Du rapporterar till Försäljningschefen. Tillsammans sätter ni digitala strategier och planer som du sedan ansvarar för att utföra.

Du är självklart duktig i skrift och kan agera som en enklare inhouse copy vid behov.
Din profil
Du är en målmedveten, entreprenörsdriven person, som lever och andas digitala medier och dess utveckling. Vi ser gärna att Du har en utbildning inom eller arbetserfarenhet inom digital marknadsföring. Du är gillar att vara delaktig och skapa och genomföra dina uppgifter. Du har intresse och förmåga att förstå konsumenten och dess intressen. Utveckling och inköp av digital annonsering är något som är meriterande. Du är också van att jobba med uppdateringar i webbplattformar. Språkmässigt är du flytande på svenska och engelska.
Som person är du en prestigelös lagspelare med en ”can do”-attityd med god förmåga att tänka strategisk och jobba taktiskt. Du är effektiv och organiserad, och trivs med att jobba i högt tempo. Självklart är det en fördel om du tycker om inredning.

Placeringsort är Eskilstuna.


Kontaktperson
Erika Cederberg
erika.cederberg@wattveke.se
0761022510

Jobbansökan
rekrytering@wattveke.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Watt&Veke AB

Antal platser
1 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2017-09-30

Tidsperiod
Heltid

Länkar
Hemsida


Bookmark and Share