Dela med andra

sjuksköterska

Publicerad 2017-08-04


Åmål vid Vänern är en av Västra Götalandsregionens äldsta städer och är en innerkuststad med närmre 13 000 åretruntboende och ökar i invånarantal. Staden präglas av ett variationsrikt och gynnsamt företagsklimat och har en väl utbyggd barnomsorg och skola med fokus på utveckling. Åmål beskrivs idag av många som en aktiv kulturstad med en rik tillgång på många aktiva idrottsföreningar bland annat inom golf, tennis, segling, hästsport och skidsport. Läs mer om Åmål på www.amal.se.

Arbetsuppgifter
I hemsjukvården hos oss arbetar sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter samt hjälpmedelstekniker tillsammans och med omvårdnadspersonal i hemtjänst bildar vi ett aktivt och utveckande tvärprofessionellt team. Hos oss erbjuds du ett intressant och omväxlande arbete där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för hälso- och sjukvård och leder och instruerar i omvårdnadsarbetet tillsammans med övrig omvårdnadspersonal. Du arbetar också självständigt och genom att ensidigt och gemensamt med kollegor ansvara, bedöma och utföra medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser ges du möjlighet att utveckla, bredda och fördjupa din kompetens. Du kommer också få ta del av olika vård- och omsorgsboenden och som sjuksköterska inom kommunal hälso- och sjukvård har du många samarbetspartners, såväl internt som externt vilket förutsätter att du trivs med att samarbeta och samverka. Som sjuksköterska hos oss samverkar du med externa vårdgivare samt ingår i samverkande sjukvård via jourcentral, 1177, medicinsk äldrevårdsavdelning och IVPA (i väntan på ambulans) där akuta uppdrag ingår. Vi arbetar aktivt med kompetensutveckling och inom ramen för din anställning kan du studera då Åmåls kommun har ett avtal med Högskolan Väst.


Hos oss arbetar sjuksköterskor med god åldersspridning och kompetensen är bred vilket gör att du kommer ingå i en arbetsgrupp med rutinerade och duktiga kollegor. Hos oss är ditt arbete fritt och varierande och du ges goda förutsättningar att själv planera och styra dig dag. Vi tycker att din balans mellan arbetsliv och fritid ska vara väl balanserad varför vi strävar efter så tillfredsställande schemaläggning som möjligt och en öppenhet i att du själv får möjlighet att påverka arbetets innehåll och dina arbetstider.


Lär känna Hemsjukvården hos Åmåls kommun ytterligare - använd gärna länken nedan för att se filmen "Att jobba i hemsjukvården – Åmåls kommun".

http://www.amal.se/bo-arbete-och-miljo/jobba-hos-oss/se-och-hor-vad-vara-medarbetare-tycker-om-att-jobba-for-amals-kommun/
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Eftersom vi arbetar inom större geografiska områden (framförallt jourtid) är B-körkort ett krav.

Anställningen kräver goda kunskaper i svenska i tal och skrift.


Kontaktperson
David Engkvist
david.engkvist.@@amal.se
076-621 99 90

Jobbansökan
www.amal.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Åmåls kommun

Antal platser
1 st


Ort
Övriga landet

Sista ansökningdag
2017-09-03

Tidsperiod
vikariat

Länkar
Åmåls kommun


Bookmark and Share