Dela med andra

Sommarvikarier till vård och omsorg

Publicerad 2017-06-08


Arbetsplatsbeskrivning
Letar du efter ett roligt och meningsfullt sommarjobb? Är du engagerad och arbetsvillig? Vill du få utlopp för och utveckla hela din kompetens? Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande sommarjobb där du får möjlighet att arbeta med erfarna kollegor. Vi har Sveriges viktigaste jobb och vi gör skillnad!

Surahammars kommun har ca 650 anställda och under juni-september har vi behov av sommarvikarier inom vård och omsorg som har verksamheter i våra tre tätorter Virsbo, Ramnäs och Surahammar.

Vi söker sommarvikarier till:
• Hemtjänsten
• LSS - Intellektuell funktionsnedsättning
• LSS - Personlig assistans
• Servicehus
• Äldreboende


Arbetsuppgifter
Arbetsbeskrivning
Arbetet som sommarvikarie innebär att utföra sedvanliga stöd- och omvårdnadsuppgifter utifrån genomförandeplaner, och att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering samt vårddokumentation. Arbete innebär också att stödja och motivera brukare för att uppnå självständighet och delaktighet i sin vardag samt ha en aktiv och meningsfull tillvaro.Kvalifikationer
Kvalifikationer
Vi söker dig som har fyllt 18 år. Har du undersköterskeutbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig samt om du har tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är det meriterande. Vi söker även dig som är oerfaren men som är intresserad att prova på vårdyrket. Du ska kunna tala och förstå svenska bra och även kunna uttrycka dig väl i skrift. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde och vi ser gärna sökande med tvåspråks-kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I vårt arbete är förhållningssätt och bemötande viktiga grundstenar. Du har en positiv grundsyn, är ansvarstagande och kan utföra arbete både självständigt och i team. Du är flexibel och har datavana. Körkort är ett krav inom vissa verksamheter.


Kontaktperson
Johanna Elmerfors
johanna.elmerfors@surahammar.se
0220-39120

Jobbansökan
Ansökan sker via extern länk
-
www.hrsupporten.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Surahammars kommun

Antal platser
flertal st


Ort
Västmanland

Sista ansökningdag
2017-06-25

Tidsperiod
juni-september

Länkar
Extern länk


Bookmark and Share