Dela med andra

Flygplansmekaniker sökes till internationellt högteknologiskt bolag

Publicerad 2017-06-02


Talangjägarna söker för kunds räkning en nyutexaminerad flygplansingenjör i rollen som flygplansmekaniker till Sveriges mest högteknologiska företag i Stockholm. Ta chansen att vara med och påverka några av Sveriges häftigaste industriprojekt.

Arbetsuppgifter
Rollen som flygplansmekaniker innebär att man kommer hjälpa till på produktionssidan och arbeta med ren mekanisk montering utav kassetter som kommer att användas till skyddssystem för flygplan. Arbetet kommer även att ha inslag av bl.a. reparation och felsökning som kommer att göras med hjälp utav fräsning med bl.a. CNC- samt aluminiumfräsare med flera vanliga redskap. Erfarenhet av mekanisk montering är meriterande, men inget krav.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad flygplansingenjör.
Som person är du självgående och vill ta del av den nya teknikens framgångar och förändringar. Som person bör du ha en god förmåga att driva ditt eget arbete på ett självständigt sätt och kunna ta egna initiativ när så krävs samt att inte vara rädd för att ställa frågor. Du bör även vara nyfiken och väldigt öppen för att vilja lära dig nya saker för att därefter tillämpa dessa i projektet. Du ska helst vara en lagspelare och se minst lika mycket till projektets helhet som till den del du själv bidrar med.

Kontaktperson
Danièl Nylander
daniel.nylander@talangjagarna.se
0735159203

Jobbansökan
Du ansöker genom att skicka in din ansökan till Danièl Nylander, ansvarig rekryterare.
I din ansökan vill vi förutom ditt CV, ha ett betygsutdrag från LADOK.
Start: Augusti 2017. Vi går löpande igenom ansökningarna så skicka in din ansökan redan idag.
Lön: Enligt överenskommelse
Om vi inte kontaktat dig inom två veckor från det att du skickade in din ansökan har vi valt att gå vidare med andra kandidater för denna tjänst.
daniel.nylander@talangjagarna.se


Tillbaka
 Ort
Stockholmsområdet

Sista ansökningdag
2017-08-31Bookmark and Share