Dela med andra

Teknikinformatör med potential

Publicerad 2017-05-30


DISAB utvecklar och tillverkar ett heltäckande sortiment av produkter i vilka vakuumteknik utnyttjas för att lösa de mest skiftande materialhanteringsproblemen.
DISAB grundades för 35 år sedan och har under åren byggt upp en unik expertkompetens inom vakuumteknik och dess tillämpning inom industrin, främst för hantering av materialspill, rengöring, dammuppsamling samt återvinning av värdefullt material. Produkterna
används inom många olika branscher.


Arbetsuppgifter
Teknikavdelningen har ett brett arbetsområde och hanterar allt som rör produkten och dess utveckling, så som ritningar, certifieringar, manualer och övriga underlag.

Vi kan erbjuda plats i vår teknikavdelning där de huvudsakliga uppgifterna skulle bestå av skrivande av manualer och övrig instruktioner och dokumentation till de maskiner vi tillverkar.


Kvalifikationer
För detta krävs mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift. Man bör även väl behärska Excel och övriga Office-paketet.
Ytterligare språkkunskaper och även CAD-kunskaper är ett plus men ej nödvändigt. Någon kännedom om certifieringar, t.ex. CE, EAC, ATEX är också ett önskemål (men ej krav)

Möjlighet finns för utveckling inom teknikgruppen om ömsesidigt intresse finns


Kontaktperson
Mattias Petersson
mattias.pettersson@disab.com
+46851450570

Jobbansökan
mattias.pettersson@disab.com


Tillbaka
  Arbetsgivare
Disab-Tella AB

Antal platser
1 st


Ort
Stockholmsområdet

Sista ansökningdag
2017-08-28

Tidsperiod
HeltidBookmark and Share