Dela med andra

Vill du kickstarta din karriär?

Publicerad 2017-04-25


Vill du ha en varierad och utmanande roll med mycket ansvar och stora utvecklingsmöjligheter - Ta chansen och bli konsult på Cygate!
Cygate anordnar tillsammans med Magna, programmet Cygate Kickstart, ett program där du under 3 månader kommer att ta del av kompetensutvecklande aktiviteter med syfte att ge dig goda, förberedande kunskaper och kompetenser inför din roll som konsult på Cygate. Vi söker nu dig som vill få en rivstart i din karriär som konsult genom Cygate Kickstart!

Cygate Kickstart:
I programmet kommer du att få möjlighet att utveckla dina kommunikativa, tekniska och affärsmässiga kunskaper och erfarenheter genom konsultförberedande aktiviteter och projekt för din blivande roll som konsult på Cygate. Cygate Kickstart pågår under 3 månader. Som en del i din kompetensutveckling kommer du att ta certifieringar som är kopplade till tjänsten såsom CCNA för Nätverkskonsulter och CCSP för konsulter inom Säkerhet.

Arbetsuppgifter
Efter att du genomfört Kickstart kommer du att börja arbeta som konsult. I rollen kommer dina främsta arbetsuppgifter att innefatta: site surveys, installation, konfiguration och testning av kundens lösningar. Arbetsuppgifterna är varierande och kommer att utföras både från Cygates kontor samt ute hos kund.

Kvalifikationer
Vi tror att du som söker har en Högskoleutbildning med inriktning mot nätverk och/eller säkerhet som formell utbildning. Vi ser även att du har mycket goda färdigheter i att utrycka dig på svenska och engelska i tal- och skrift. För att du ska kunna ta dig runt i tjänsten är B-körkort ett krav.

Meriterande för tjänsten:
- Erfarenhet från yrken med kundkontakt
- Delaktighet i ideell verksamhet
- Certifieringar

Personliga egenskaper: Vi söker dig som vill vara en del i Cygates spännande utveckling och växa i din roll som konsult. På Cygate har du ett personligt engagemang i uppdragen och kunden ska känna att du bryr dig och ställer upp i alla lägen. Du är mån om att alltid leverera goda resultat i dina åtaganden.

Kontaktperson
Sandra Erdös
sandra.erdos@magna.se
08-501 685 18

Jobbansökan
Du ansöker via Magnas hemsida
sandra.erdos@magnas.se
magna.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Cygate

Antal platser
2 st


Ort
Stockholm

Sista ansökningdag
2017-07-24

Tidsperiod
HeltidBookmark and Share