Dela med andra

Vill du hjälpa äldre att förstå enkel teknik?

Publicerad 2017-04-21


CareLigo är ett företag som utvecklar medicintekniska produkter och tjänster med syftet att förbättra egenvården av kroniskt sjuka. Företaget har utvecklat det hembaserade hjälpmedlet OPTILOGG för hjärtsviktssjuka.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill åka hem till de glada patienterna för att ge dem OPTILOGG, som består av en personvåg och en surfplatta, då de har fått hjälpmedlet ordinerat av sin läkare. Hemma hos patienterna kommer du att visa dem hur de ska använda sitt nya enkla hjälpmedel. Du kommer även att få hantera enklare supportärenden, om patienterna får problem med sin OPTILOGG och behöver hjälp.

Kvalifikationer
Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är pedagogisk och har en stark servicekänsla. Du har stort tålamod och gillar att umgås med äldre människor, då patienterna ofta är äldre personer. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med människor. Går du någon form av vårdutbildning eller redan är undersköterska eller sjuksköterska, så är det ett plus men inget krav. Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav.

Tjänsten kräver att du har körkort samt tillgång till egen bil.

Kontaktperson
Ulrika Westman
ulrika.westman@careligo.se
070-9147654

Jobbansökan
Du ansöker genom att skicka ditt personliga brev och din CV till oss.
ansokan@careligo.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
CareLigo AB

Antal platser
2 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2017-05-21

Länkar
CareLigo AB


Bookmark and Share