Dela med andra

Oncare AB söker beteendevetare

Publicerad 2017-04-18


Oncare AB tar främst Uppdrag från socialförvaltningen vilket innebär att arbeta med myndighetsutövning, handläggning inom individ- och familjeomsorg, biståndshandläggning, LSS, missbrukshantering, familjerätt och uppdrag inom HVB-verksamhet. Vi tar självklart oss ansvaret att tillmötesgå dina önskemål om vilka arbetsområden du önskar vid presentation av uppdrag. Mångfald En arbetsmarknad präglad av mångfald ökar möjligheten för innovation och tillväxt, och utan en större mångfald bland chefer och medarbetare kan vi inte komma tillrätta med all den outnyttjade kompetens som finns på arbetsmarknaden.

Arbetsuppgifter
Dokumentera insatser som sker med stöd av SOL, LVU, LVM och LSS. Uppdragen gäller i regel barn och unga, ensamkommande barn, missbruk, socialpsykiatri, ekonomiskt bistånd, LSS, biståndshandläggning samt familjerätt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är beteendevetare med en god insikt och bred förståelse för olika befattningar inom socialt arbete. Du är strukturerad och organiserad med en förmåga att växla mellan olika typer av uppgifter. Vidare är du en servicemänniska och är bra på att bygga långsiktiga relationer. Du kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Du har förmåga att fatta egna beslut under högt tempo. Du är van att snabbt sätta dig in i olika verksamheter och agera konsultativt mot kund.

Kontaktperson
Ahmad Taiyem
ahmad.taiyem@oncare.se
0736987565

Jobbansökan
Skicka med:
CV samt personligt brev
kontakt@oncare.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Oncare AB

Antal platser
2 st


Ort
Stockholmsområdet

Sista ansökningdag
2017-07-17

Länkar
Oncare AB


Bookmark and Share