Dela med andra

Lärare i grundskolan åk 4-6

Publicerad 2017-03-30


Gillar du utmaningar och vill ha ett stimulerande, utvecklande och meningsfullt jobb? Då kan du bli en viktig del för att skapa en väl fungerande kommun där människor kan bo och trivas. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete där du får möjlighet att arbeta med erfarna kollegor. Vi har Sveriges viktigaste jobb och vi gör skillnad!

Tuppkärrsskolan är en utvecklingsinriktad och trivsam skola som ligger i Surahammar och består av grundskola för åk 4-6, grundsärskola och förberedelseklass. Vi erbjuder dig utmaningar tillsammans med kompetenta kollegor, friskvård och utvecklingsmöjligheter. Tuppkärrskolan har vid ett flertal tillfällen deltagit i bl.a. First Lego League och schackfyran med bra placeringar.


Arbetsuppgifter
Tuppkärrsskolan utökas med en klass och vi söker därför en lärare för undervisning i åk 4-6. I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera undervisningen och följa upp elevernas lärande samt samarbeta med kollegor för elevens, gruppens och skolans utveckling.

Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i något av ämnena Sv, En, Hk och So för åk 4-6. Det är en merit om du har behörighet för undervisning i flera ämnen.

Du är en tydlig ledare i klassrummet med struktur och goda pedagogiska färdigheter i undervisningen. Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Du är flexibel, har lätt att samarbeta och ser arbetslaget som en tillgång. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde och det är en merit om du talar finska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 75-100%


Kontaktperson
Susanne Larsson-Pajuvirta
susanne.larssonpajuvirta@surahammar.se
0220-392 37

Jobbansökan
Ansökan sker via extern länk
.
www.hrsupporten.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Surahammars kommun

Antal platser
1 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2017-07-23

Tidsperiod
Deltid/Heltid

Länkar
Surahammars kommun


Bookmark and Share