Dela med andra

Sjuksköterska till vårdavdelning med inriktning kirurgi!

Publicerad 2017-03-20


Som sjuksköterska ingår du i ett team med undersköterskor där arbetsuppgifterna är omväxlande och utvecklande. På avdelningen vårdas patienter med behov av omvårdnad efter eller innan kirurgi. Vi arbetar aktivt med omvårdnadsfrågor tex bedside överrapportering för delaktighet och omvårdnadsronder tillsammans med IVA.

Framtiden börjar på Södertälje sjukhus – södra Stockholms utvecklingssjukhus. Vi är först ut i raden av landstingets strategiska investeringar vilket innebär att ett nytt sjukhus kommer att stå klart 2018.

Hos oss grundar sig verksamheten på nära samarbete mellan alla våra verksamhetsområden samt att medarbetare uppmuntras till aktivt kunskapsutbyte och ständig utveckling.

Sjukhuset kan hjälpa till med boende i närheten av sjukhuset.


Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdavdelning. Viss medicinteknisk apparatur förekommer liksom hantering av centrala infarter, stomier samt epiduralsmärtlindring.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Du behöver inte ha erfarenhet inom den kirurgiskaprocessen.
Du drivs och trivs av att samarbeta, men har även förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet i rekryteringen!

Kontaktperson
Carin Lindal
carin.lindahl@sll.se
08550 24139

Jobbansökan
www.sll.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Södertälje Sjukhus

Antal platser
1 st


Ort
Stockholmsområdet

Sista ansökningdag
2017-06-18Bookmark and Share