Dela med andra

Sommar på Södertälje sjukhus som sjuksköterska!

Publicerad 2017-03-20


Avdelning 10 söker en sjuksköterska som vill jobba med hela hjärtat!

Vi är en internmedicnsk avdelning, profilering kardiologi med hjärtövervakning. Här vårdas främst patienter med akut kranskärlssjukdom, hjärtsvikt och rytmrubbningar. Vi vårdar också de patienter som är i behov av pacemaker samt patienter som ska genomgå kranskärlsröntgen och/eller PCI (ballongvidgning).

För personal som behöver det, kan sjukhuset hjälpa till med boende nära sjukhuset!

Framtiden börjar på Södertälje sjukhus – södra Stockholms utvecklingssjukhus. Vi är först ut i raden av landstingets strategiska investeringar vilket innebär att ett nytt sjukhus kommer att stå klart 2018.

Hos oss grundar sig verksamheten på nära samarbete mellan alla våra verksamhetsområden samt att medarbetare uppmuntras till aktivt kunskapsutbyte och ständig utveckling.


Arbetsuppgifter
Vanligt förekommande arbetsuppgifter på en internmedicinsk avdelning med hjärtövervakning. Du ansvarar för patientens basala och specifika omvårdnad samt leder och fördelar arbetet i teamet under arbetspasset.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med behörigheter att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Erfarenhet av kardiologi är meriterande. Vid rekrytering läggs stor vikt vid personliga egenskaper såsom förmåga att ta egna initiativ, arbeta självständigt, god problemlösningsförmåga, positivt förhållningssätt och god samarbetsförmåga.


Kontaktperson
Chefsjuksköterska Eleksandra Mousa
eleksandra.mousa@sll.se
08-550 24466

Jobbansökan
www.sll.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Södertälje Sjukhus

Antal platser
2 st


Ort
Stockholmsområdet

Sista ansökningdag
2017-06-18Bookmark and Share