Dela med andra

Tim- och semestervikarier till vård och omsorg Håbo Kommun

Publicerad 2017-03-17


Håbo kommun är en attraktiv tillväxtkommun i Mälardalen där naturen alltid finns runt hörnet, samtidigt som de större städerna i vår närhet enkelt kan nås med bra kommunikationer.

Vi söker nu tim- och semestervikarier till våra verksamheter inom vård och omsorg. Du kan välja att arbeta inom personlig assistans, Kärnhusets hemtjänst, Nattpatrullen, Pomonas äldreboende hus 4 och Solängen och Dalängens demensboende.

Arbetsuppgifter
Som personlig assistent hjälper och stöttar du personer personer med stora och varaktiga funktionshinder med deras dagliga livsföring.

Som undersköterska eller vårdbiträde inom äldreomsorgen finns du till hand för våra äldre och hjälper de med olika service- och omvårdnadsinsatser, antingen i deras eget hem eller på något av våra äldreboenden.

Kvalifikationer
Som person ska du ha god empatisk förmåga som innebär att du har förståelse och förmåga att möta människor med olika förutsättningar i olika situationer.

Du har ett genuint intresse för att hjälpa andra människor och har en stark vilja att bidra till bästa möjliga omsorg utifrån brukarens behov.

Du är ansvarstagande och har god förmåga att arbeta självständigt, men kan även se betydelsen av ett gott samarbete med övriga kollegor.

Dokumentation genomförs i olika verksamhetssystem vilket gör att du bör ha teknisk förmåga och kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Kunskaper i finska språket är även meriterande då Håbo kommun är ett finskt förvaltningsområde.

Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Kontaktperson
Ellinor Rosengren
ellinor.rosengren@habo.se
0709501312

Jobbansökan
Ansökan via Håbo kommuns hemsida, alternativt platsbanken.

ellinor.rosengren@habo.se
www.habo.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Håbo Kommun

Antal platser
80 st


Ort
Övriga landet

Sista ansökningdag
2017-06-04

Tidsperiod
Tim- och semestervikarat

Länkar
Personlig assistans
Äldreomsorg


Bookmark and Share