Dela med andra

Personliga assistenter till 11-årig tjej!

Publicerad 2017-01-11


Vill du jobba extra som personlig assistent och göra skillnad för en annan människa? Då ska du söka extrajobb hos vår kund som är en glad 11-årig tjej i Västerås! Arbetet är flexibelt och passar perfekt att kombinera med studier. Vi söker 3 assistenter för extrajobb och det finns även en ledig tjänst om 73%

Arbetsuppgifter
Du blir det stora stödet i tillvaron för vår tjej! Arbetet innefattar allt kring lek och bus, kommunikation, hygien, mat (knapp), på- och avklädning, övervakning samt medicinering.
Arbetet sker i huvudsak i hemmet med övriga familjemedlemmar samt två hundar. Familjen bor i en villa i Västerås med bra kommunikationer, buss 4, samt närhet till motorvägen.
Man arbetar mestadels tillsammans med en annan assistent.
Kvalifikationer
Hoppas att du som läser detta är en pigg och glad person! Vi ser gärna att du är lugn, trygg, ansvarsfull, initiativtagande och har respekt för den personliga integriteten samt att du gillar aktiviteter då familjen är aktiv både inomhus och utomhus.

Tidigare erfarenhet är meriterande men i assistansyrket är personkemi viktigare än erfarenhet. All relevant utbildning får du under introduktionen och därför ställs inga krav på medicinsk kompetens eller erfarenhet.

Vi vill att du är rök- och snusfri, att du har körkort samt att du inte har pälsallergi.


Kontaktperson
Malin
malin@godassistans.nu
08232600

Jobbansökan
Ansök redan nu då urval kommer att ske löpande! Skicka gärna CV och personligt brev per mail så kallar vi dig till intervju. Tänk på att utdrag från belastningsregister krävs då man arbetar med barn. Beställ redan nu!
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Välkommen med din ansökan och hoppas vi ses!
Hälsningar Malin, God Assistans

malin@godassistans.nu


Tillbaka
  Arbetsgivare
God Assistans i Sverige AB

Antal platser
4 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2017-04-11Bookmark and Share