Dela med andra

Semestervikarier till vård och omsorg

Publicerad 2017-01-10


Arbetsplatsbeskrivning
Letar du efter ett roligt och meningsfullt sommarjobb? Är du engagerad och arbetsvillig? Vill du få utlopp för och utveckla hela din kompetens? Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande sommarjobb där du får möjlighet att arbeta med erfarna kollegor. Vi har Sveriges viktigaste jobb och vi gör skillnad!

Surahammars kommun har ca 650 anställda och under juni-augusti har vi behov av sommarvikarier inom vård och omsorg som har verksamheter i våra tre tätorter Virsbo, Ramnäs och Surahammar.

Vi söker sommarvikarier till:
• Hemtjänsten
• LSS - Intellektuell funktionsnedsättning
• LSS - Personlig assistans
• Servicehus
• Äldreboende

Kontakt
Hemtjänsten - Områdesassistent Katarina Andersson, 0220-393 64.
LSS - Intellektuell funktionsnedsättning och Servicehus – Områdesassistent Yvonne Södergren, 0220-392 33.
LSS - Personlig assistans – Områdesassistent Frida Ung, 0220-392 85.
Äldreboende – Områdesassistent Ann-Sofi Johansson, 0220-390 78.

Facklig företrädare
Kommunal, 0220-391 43.


Arbetsuppgifter
Arbetsbeskrivning
Arbetet som sommarvikarie innebär att utföra sedvanliga stöd- och omvårdnadsuppgifter utifrån genomförandeplaner, och att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering samt vårddokumentation. Arbete innebär också att stödja och motivera brukare för att uppnå självständighet och delaktighet i sin vardag samt ha en aktiv och meningsfull tillvaro.


Kvalifikationer
Kvalifikationer
Vi söker dig som har fyllt 18 år. Har du undersköterskeutbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig samt om du har tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är det meriterande. Vi söker även dig som är oerfaren men som är intresserad att prova på vårdyrket. Du ska kunna tala och förstå svenska bra och även kunna uttrycka dig väl i skrift. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde och vi ser gärna sökande med tvåspråks-kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I vårt arbete är förhållningssätt och bemötande viktiga grundstenar. Du har en positiv grundsyn, är ansvarstagande och kan utföra arbete både självständigt och i team. Du är flexibel och har datavana. Körkort är ett krav inom vissa verksamheter.


KontaktpersonJobbansökan
Ange i din ansökan om du kan arbeta dag, natt eller både och. Glöm inte att bifoga betyg/intyg från utbildning eller arbete.
www.surahammar.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Surahammars kommun

Antal platser
- st


Ort
Västmanland

Sista ansökningdag
2017-04-30

Länkar
Ansök här


Bookmark and Share