Dela med andra

Consumer Support i Solna

Publicerad 2016-10-03


Danone är en av världens ledande mejerikoncerner. Företaget är en del av koncernen The Danone Group som grundades på 1970-talet. Vi är verksamma i mer än 120 länder och har funnits i Skandinavien sedan 1993.

Tjänsten är på deltid (upp till 50 %) med placering i Solna och startdatum omgående. Anställningen är i ett första skede tänkt att pågå under två månader, därefter extra resurs vid behov.

Arbetsuppgifter
I rollen som konsumentservicemedarbetare har du ett viktigt ansvar att ge konsumenterna rätt information och proffsig service. Du kommer ha en social roll som företagets ansikte utåt och ansvar för att hantera inkommande samtal och mejl från konsumenter och besvara deras frågor och förslag gällande våra produkter. För att lyckas i denna roll krävs det att du är mycket kommunikativ, vältalig med ett stort servicesinne och strukturerat arbetssätt. Du bör också ha intresse av och kunskap om näringslära och livsmedel. Det interna arbetsspråket är till stor del på engelska.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- har erfarenhet av kommunikation/konsumentsupport

- är strukturerad och organiserad i ditt arbete

- har goda kunskaper i svenska, finska och engelska

- har kunskap i MS-Excel och framställning av rapporter

- meriterande med kunskaper i norska och danska

- meriterande med kunskaper inom näringslära, probiotika och livsmedel

Som person är du serviceinriktad, positiv och kommunikativ med ett stort intresse och kunskap om näring och hälsa. Rollen påverkas hela tiden av vad som händer i Danones omvärld och diskussioner inom media, vilket kräver simultankapacitet och en förmåga att anpassa sin prioritering efter dagens behov.

Denna tjänst passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet inom ett globalt matföretag i dagligvarubranschen.

Kontaktperson
Jenny Finne
j.finne@studentjob.se
+31(0)23-2052527

Jobbansökan
För att skicka in ansökan ber vi dig registrera dig här: https://www.studentjob.se/ och därefter skicka in din ansökan via vår hemsida. Om du har ytterligare funderingar är det bara att kontakta oss via mail på: info@studentjob.se, och så hör vi av oss på momangen!
info@studentjob.se
www.studentjob.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Danone

Antal platser
1 st


Ort
Stockholm

Sista ansökningdag
2017-11-30

Länkar
Studentjob.se
Danone


Bookmark and Share